Wednesday 25 November 2009

Αυτονομία ή Βαρβαρότητα - Η επιστροφή

Αγαπητές μάζες,


Ακολουθώντας το παράδειγμα των δύο άλλων κομμάτων εξουσίας και με διαρκή σκοπό να διεμβολίσουμε το δικομματισμό, προχωρήσαμε σε αναδιάρθρωση στο εσωτερικό της οργάνωσης. Η αναδιάρθρωση θεωρήθηκε επιβεβλημένη ιδιαιτέρως μετά την ανασύνταξη των δυνάμεων του ταξικού εχθρού στο επιχειρησιακό επίπεδο. Στη λογική αυτή προχωρήσαμε σε εξαγωγή παλαιών μελών της ομάδας στο εξωτερικό (Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία) με σκοπό την εξαγωγή επαναστατικής τεχνογνωσίας η οποία θα επηρεάσει και το επαναστατικό ισοζύγιο των αντισυστημικών δυνάμεων στους δύσκολους καιρούς της υποχώρησης των κινημάτων και των ριζοσπαστικών προταγμάτων που ζούμε. Σε θεωρητικό επίπεδο, η στρατηγική αυτή επιλογή σηματοδοτεί την επικύρωση της αδυναμίας οικοδόμησης του σοσιαλισμού σε μία χώρα στην οποία οδηγηθήκαμε μετά από την επανανάγνωση των Απάντων του Ιωσήφ Στάλιν και μετά από σχετικές συζητήσεις με το Μάκη Μαΐλη. Κατόπιν, απευθύναμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή νέων μελών με τις γνωστές διαδικασίες της ανοικτής διακυβέρνησης (υποβολή βιογραφικών στο διαδίκτυο) και στρατολογήσαμε νέα μέλη από τις τάξεις της νεολαίας και της λαϊκής οικογένειας. Στο αμέσως επόμενο διάστημα σκοπεύουμε να τακτοποιήσουμε τις τελευταίες θεωρητικές λεπτομέρειες (στο 5ο τεύχος του Μάγματος που θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα για να πιάσει στον ύπνο χριστιανούς, Αγιοβασίληδες, Τάρανδους, Άνθιμους κ.λπ.) και να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της επανάστασης. Για το λόγο αυτό, οι μάζες καλούνται να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, να κοιμούνται με τα φώτα αναμμένα και με τα χέρια έξω απ’ το πάπλωμα και να περιμένουν σχετικό σήμα για την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων (που προσφάτως μεταφέρθηκαν από τη Ραφήνα στο Καστρί). Οι λεπτομέρειες του σχετικού σχεδίου θα αναπτυχθούν από την αρμόδιο κομισάριο στις επόμενες ανοικτές συναντήσεις τις ομάδας τις οποίες οι μάζες οφείλουν να πλαισιώσουν για να μην έχουμε άλλα.


Η Εκκεντρική Υποτροπή της «Αυτονομία ή Βαρβαρότητα»

8 comments:

Zed said...

1ον, περιμένουμε το μάγμα!
2ον, να ανακοινώσετε αν μπορείτε ημερομηνίες συνελεύσεων κλπ.

:)

Anonymous said...

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Βίκη Καγιά

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: έχω μιλήσει άσχημα στη δασκάλα μου.

Μήπως χρειάζεται να πω τίποτ'αλλο?

ΑλφαΚαπαΒητα said...

Δεν περιμένουμε την πρωτοχρονιά μπας και έχουμε distribution απο τον αη βασιλή; :P

Θ said...

Οι καλές μας σχέσεις με τον Αγιοβασίλη διερράγησαν μετά από διαφωνίες πάνω στο ζήτημα της φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Anonymous said...

Σας γουστάρω επειδή έχετε χιούμορ και δεν σαν τρώει η συνηθισμένη ελευθεριακή μιζέρια. ;)

Welcome back.

dreamecho said...

Εξαιρετικά αλλά μήπως και να ανακοινώνατε εγκαίρως τις συναντήσεις
μπας και προλάβουμε να παρακολουθήσουμε κάποια απο αυτές ;

Θ said...

Τα είπαμε αυτά, οι μάζες πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση.

Υ.Γ. Τώρα που θα μπούμε σε μια σειρά, ελπίζουμε οι συναντήσεις να γίνονται σε τακτική βάση, οπότε θα ανακοινώνονται έγκαιρα.

Εργατικό Μέτωπο said...

Αγαπητοί σύντροφοι,

χαιρόμαστε για την επανεμφάνιση δραστηριότητας στην ιστοσελίδα.

αναμένουμε το νέο τεύχος του περιοδικού Μάγμα...